Tårtfyllningar och icing

Moussepulver blandas med grädde för att göra tårtfyllningar. Icing används mest för att täcka tårtan. Klicka på den lilla bilden för att se en större bild.

Användning

Riktpris
inkl. moms

Marängpulver (100 gram)
Används för att tillverka kristyr, tillsammans med florsocker utan stärkelse.

79 kr

Moussepulver, blodapelsin (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, blåbär (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, choklad (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, hallon (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, hasselnöt (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, jordgubb (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, päron (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, rabarber (60 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr

Moussepulver, vit choklad (90 gram)
Kvalitetspulver som används vid
tillverkning av tårtfyllning.

39 kr